Valoare adaugata pentru sistemul public de CDI

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI)  coordoneaza si implementeaza proiectul Cresterea capacitatii administrative a sistemului public de cercetare, dezvoltare si inovare din Romania, pentru a raspunde pe termen scurt, mediu si lung nevoilor strategice de dezvoltare economico-sociala a Romaniei, finantat din Fondul Social European – Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA). Avand ca partener Ministerul Educației Naționale (MEN), in calitate de autoritate nationala pentru cercetare-dezvoltare si inovare, UEFISCDI isi propune sa aduca plus- valoare sistemului public de CDI, prin cateva elemente majore.

Astfel, implementarea proiectului va conduce la dezvoltarea capacitatii de analiza prospectiva la nivelul MEN si UEFISCDI, precum si la crearea unei retele de experti in managementul activitatilor de CDI si a retelelor de experti in studii prospective.

Totodata, se urmareste imbunatatirea sistemului public de CDI, prin cresterea capacitatii de evaluare a politicilor publice si a performanțelor acestuia.

Un alt instrument relevant pentru atingerea dezideratului mai sus amintit il reprezinta dezvoltarea infrastructurii informatice şi, respectiv,  realizarea unei platforme de management al cunoasterii, la nivelul structurilor competente din MEN si UEFISCDI.

 

Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+