Sesiuni de formare in planificare strategica

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii și Inovarii organizeaza, impreuna cu Catedra UNESCO  pentru Politici in Stiinta si Inovare – SNSPA, o serie de sesiuni de formare ce vizeaza dezvoltarea de abilitati de planificare strategica si studii prospective. Evenimentele au loc in cadrul proiectului intitulat ”Cresterea capacitații administrative a sistemului public de cercetare, dezvoltare și inovare din Romania, pentru a raspunde pe termen scurt, mediu si lung nevoilor strategice de dezvoltare economico-sociala a Romaniei”.

Cele trei training-uri se desfasoara in zilele de 2,3 si 4 martie 2015 si vor fi sustinute de Prof. Peter Bishop, expert international in planificare strategica, profesor la Universitatea din Houston si coordonator al programului de Studii Prospective de la aceeasi universitate.

Atelierele de lucru vizeaza trei categorii de participanti, si anume reprezentanti ai sistemului de cercetare- inovare, ai administratiei publice centrale si ai societatii civile. Sesiunile de formare sunt structurate pe cateva teme majore, printre care scanarea orizontului, identificarea proceselor necesare comercializarii tehnologiei si dezvoltarea unei viziuni relevante in vederea derularii procesului de  planificare strategica. Nu in ultimul rand, va fi urmarita formarea de abilitati de  scanare a orizontului, ca proces de identificare a factorilor schimbarii, precum si cele de dezvoltare de scenarii, relevante pentru realizarea de politici publice.

Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+