Sesiuni de formare in planificare strategica

Luni, 02 Martie 2015 - Miercuri, 04 Martie 2015

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii și Inovarii a organizat, impreuna cu Catedra UNESCO pentru Politici in Stiinta si Inovare – SNSPA, o serie de sesiuni de formare ce au vizat dezvoltarea de abilitati de planificare strategica si studii prospective. Evenimentele au avut loc in cadrul proiectului intitulat ”Cresterea capacitații administrative a sistemului public de cercetare, dezvoltare și inovare din Romania, pentru a raspunde pe termen scurt, mediu si lung nevoilor strategice de dezvoltare economico-sociala a Romaniei”.

Cele trei training-uri s-au desfasurat in zilele de 2, 3 si 4 martie 2015 si au fost sustinute de Prof. Peter Bishop, expert international in planificare strategica, profesor la Universitatea din Houston si coordonator al programului de Studii Prospective de la aceeasi universitate.

Atelierele de lucru s-au bucurat de participarea reprezentantilor sistemului de cercetare- inovare, ai administratiei publice centrale si ai societatii civile. Sesiunile de formare au fost structurate pe cateva teme majore, printre care scanarea orizontului, identificarea proceselor necesare comercializarii tehnologiei si dezvoltarea unei viziuni relevante in vederea derularii procesului de  planificare strategica. Nu in ultimul rand, a fos urmarita formarea de abilitati de dezvoltare de scenarii, relevante pentru realizarea de politici publice.

Adauga in calendar (outlook calendar)
Adauga in calendar (google calendar)
Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+