Atelier de lucru "Evaluarea apreciativa a ultimilor 10 ani de activitate" - INSCC Bucuresti

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii a organizat marti, 14 iulie 2015, o intalnire de lucru, impreuna cu reprezentanti ai Institutului National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii, cu scopul realizarii unei analize privind activitatea din ultimul deceniu a institutului.

Evenimentul a avut loc la Hotel Cismigiu, expertii UEFISCDI avand rol de facilitatori intr-un cadru de lucru prestabilit.

Ca si in cazul celorlalte institute de cercetare, evenimentul a fost structurat in 3 sesiuni de lucru, in pregatirea carora a fost aplicat un chestionar online care sa ajute la identificarea rezultatelor exceptionale, a valorilor individuale ale cercetatorilor precum si la corelarile care pot fi facute intre valori, factorii favorizanti si obtinerea rezultatelor exceptionale.   

In continuarea primului eveniment, se va organiza in cursul lunii octombrie o alta intalnire de tip World Cafe, ce va urmari construirea de scenarii si directii strategice de dezvoltare pe orizontul de timp 2020 pentru institutul INSCC.

Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+