Atelier de lucru "Evaluarea apreciativa a ultimilor 10 ani de activitate" - INCSMPS Bucuresti

Joi, 02 Iulie 2015

In data de 2 iulie 2015 a avut loc, la Hotel Cismigiu, Atelierul de lucru “Evaluarea apreciativa a ultimilor 10 ani de activitate” al Institutului National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale. Gazdele evenimentului au fost expertii UEFISCDI, care i-au invitat la o scurta dezbatere pe reprezentantii INSCMPS in vederea analizei activitatii din ultimii 10 ani ai institutului, pornind de la rezultatele unui chestionar de evaluare apreciativa a cercetatorilor afiliati.

Au luat parte la eveniment reprezentanti ai structurilor de conducere INCSMPS, precum si alti membri ai institutului, implicati in elaborarea strategiilor institutuionale.

Pe parcursul discutiilor, structurate sub forma a 3 sesiuni de lucru, au fost aduse in atentia participantilor perceptiile individuale privind valorile angajatilor corelate cu obiectivele organizationale identificate de cercetatorii INCSMPS. S-au dezbatut, totodata, rezultatele exceptionale ale institutului si legatura cu factorii care au contribuit la obtinerea acestora.  

Evenimentul face parte dintr-o serie de 5 ateliere de lucru cu institutele nationale de cercetare care s-au aratat dispuse sa participe la un exercitiu pilot de sprijinire a INCD-urilor implicate, in procesul de identificare a directiilor strategice de dezvoltare pana in anul 2020.

A doua serie de dezbateri va avea loc in cursul lunii octombrie, cand facilitatorii UEFISCDI vor oferi suportul necesar pentru ca institutul sa isi poata identifica obiectivele strategice institutionale urmatorii 5 ani.

Adauga in calendar (outlook calendar)
Adauga in calendar (google calendar)
Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+