Atelier de lucru "Evaluarea apreciativă a ultimilor 10 ani de activitate" - IMT Bucuresti

Vineri, 17 Iulie 2015

Vineri, 17 iulie 2015, UEFISCDI a organizat Atelierul de lucru „Evaluarea apreciativă a ultimilor 10 ani de activitate”, un eveniment destinat reprezentantilor Institutului National de Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT Bucuresti). Obiectivul intalnirii a fost realizarea unei analize a ultimilor 10 ani de activitate a institutului, pornind de la evaluarea apreciativa a cercetatorilor afiliati.

Atelierul a fost organizat de expertii UEFISCDI, care au oferit suportul necesar atat din punct de vedere al facilitarii acestuia, cat si a pregatirii continutului.

Evenimentul a fost structurat in 3 sesiuni de lucru pe parcursul carora au fost aduse in discutie valorile individuale si obiectivele organizationale identificate de cercetatorii din cadrul IMT. S-au dezbatut, totodata, si legaturile dintre valorile si obiectivele institutionale, rezultatele execeptionale ale institutului si legatura cu factorii care au contribuit la obtinerea acestora.   

Rezultatele acestui exercitiu vor constitui punctul de plecare in discutiile din cadrul celei de-a doua intalniri, care va avea loc in cursul lunii octombrie. Evenimentul va fi organizat sub forma unui World Cafe si va urmari construirea de scenarii si directii strategice de dezvoltare pe orizontul de timp 2020.

Adauga in calendar (outlook calendar)
Adauga in calendar (google calendar)
Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+