Atelier de lucru: „Evaluarea apreciativă a ultimilor 10 ani de activitate” - IBA Bucuresti

Reprezentanti ai Institutului de Biotehnologii Alimentare (IBA Bucuresti) au participat marti, 22 iulie, la Atelierul de lucru: „Evaluarea apreciativă a ultimilor 10 ani de activitate”. Evenimentul a vizat o analiza retrospectiva a ultimilor 10 ani de activitate din perspectiva perceptiei cercetatorilor IBA si a rezultatelor exceptionale obtinute.

Atelierul a fost organizat de expertii UEFISCDI, care au oferit suportul necesar atat din punct de vedere al facilitarii acestuia, cat si a pregatirii continutului.

Evenimentul a fost impartit in 3 sesiuni de lucru in cadrul carora s-au discutat, pe rand, valorile individuale si obiectivele organizationale identificate de cercetatorii din cadrul IBA, legaturile dintre valori si obiective, rezultatele execeptionale ale institutului si legatura cu factorii care au contribuit la obtinerea acestora. Expertii au avut astfel posibilitatea de a se afla in fata unei reprezentari retrospective a activitatii IBA pe ultimul deceniu, asupra careia s-au oprit cu diverse comentarii.

 Pornind de la aceasta analiza, facilitatorii impreuna cu reprezentantii institutului vor organiza o a doua intalnire in cursul lunii octombrie. De data aceasta evenimentul se va axa pe creionarea unei perspective de viitor a IBA, incercand sa ajute institutul in identificarea unor potentiale nise si directii strategice de dezvoltare pe orizontul de timp 2020. Procedura utilizata va fi cea de tip World Cafe in vederea constructiei de scenarii.

Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+