Atelier de lucru: „Evaluarea apreciativă a ultimilor 10 ani de activitate” - GeoEcoMar Bucuresti

Luni, 06 Iulie 2015

Reprezentanti ai Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Geologie si Geoecologie Marina – GeoEcoMar Bucuresti, au luat parte la Atelierul de lucru “Evaluarea apreciativa a ultimilor 10 ani de activitate”, care s-a desfasurat luni, 6 iulie la Hotel Capitol. Evenimentul a avut ca obiectiv obtinerea unei intelegeri comune a trecutului din perspectiva activitatii institutului, care sa poata oferi un suport necesar in vederea prospectarii viitorului.  

In cadrul acestei prime intalniri de lucru, impartita in 3 sesiuni, s-a discutat corespondenta dintre valorile individuale ale cercetatorilor si obiectivele organizatiei, precum si rezultatele exceptionale ale institutului corelate cu factorii care au contribuit la obtinerea acestora. Rezultatele obtinute din chestionarele online aplicate anterior cercetatorilor afiliati institutiei au reprezentat documente suport si au oferit o baza de discutii pentru reprezentantii acestuia.

Concluziile primei intalniri, ce au vizat domenii de nisa pe care GeoEcoMar sa isi dezvolte activitatea in viitor, vor reprezenta punctul de plecare in pregatirea celei de-a doua intalniri. Aceasta se va concentra, astfel, pe sub-domeniile CDI identificate in prima runda de dezbateri, obiectivul major fiind acela de a mapa directiilor strategice ale institutului pentru urmatorii 5 ani (orizont de timp 2020).

Adauga in calendar (outlook calendar)
Adauga in calendar (google calendar)
Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+