Analiza capitalului intelectual

O fotografie fidela a resurselor detinute de INCD, utila in deciziile de management institutional. Procesul de realizare a amprentei de cercetare a institutelor nationale de cercetare- dezvoltare porneste de la o baza de date consolidate despre ecosistemul de cercetare- inovare. In functie de template-urile agreate cu reprezentantii INCD-urilor, expertii angrenati in proiect vor realiza harti personalizate, care vor urma nevoile de vizualizare ale institutiilor.

Amprenta de cercetare a institutelor nationale de cercetare va evidentia productia de cunoastere a acestora, vizibila prin numarul si caracteristicile proiectelor de cercetare, a articolelor, publicatiilor sau brevetelor.

Analiza capitalului intelectual ofera astfel o imagine de ansamblu asupra tuturor fluxurilor INCD-ului. Totodata, aceasta poate servi drept instrument util in procesul decizional la nivelul institutiei.

Procesul de elaborare a analizei de capital intelectual include, pe langa intalniri de validare a datelor referitoare la institutele de cercetare- dezvoltare, si discutii pentru identificarea template-urilor hartilor de capital intelectual. Nu in ultimul rand, vor fi organizate si intalniri pentru discutarea si interpretarea amprentelor de cercetare.

Font: +A -A

Evenimente

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile

RSS UEFISCDI

    Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


    Google Chrome

    Mozilla Firefox

    Internet Explorer 9+